2014.12.12.Fri

「抹茶」「チーズ」「栗」

お料理・ケーキ

今回は、子供へのクリスマスのプレゼント悩み中の 

料理長の大林より抹茶を使ったデザートを紹介致します。 

 

“宇治抹茶のムースに包まれた和の食感

黒糖とフランボワーズのソース”


 

2014121201.jpg 

 


料理のラストに相応しく、チーズの酸味と抹茶の苦味が 

口の中をスッキリとさせてくれます。 

黒蜜とフランボワーズのソースは2種の栗と合わせて

お楽しみくださいね。

 

Hello everyone.


 I’m Takeshi Obayashi, working as a French chef

at Kyoto St,Andrews Church,

I'm still looking for Christmas gifts for children

 

And now I would like to introduce about

Poupiettes de mousse au thé vert,”Japonais” 

deux sauce aux cassonade et framboise

 

Worthy to course meal last,

Acidity of cheese and bitterness of green tea.          

Source of black honey and raspberry is

combined with two chestnut.


Please do enjoy.