「変わらない思い、変えていく味」 | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.2.16.Mon

「変わらない思い、変えていく味」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。

大林.jpg

今回は当教会の料理コースの中からシェフ厳選コースの 

温製オードブルのフォアグラ料理をご紹介いたします。 

Open当初から不動の一番人気、当教会の 

Signature dishの一品ですが 

実は当初とは少しずつ味を変えています。 

時代によって皆様の味覚も変わるので 

試食会で伺いながら毎回調整させて頂いています。

全てはお越し頂く皆様のご満足の為に!

試食会では是非お二人のお好みもご遠慮なくおっしゃってくださいね。

 

フォアグラ.jpg 

 

The base does not changeThe taste is changed by myself

 

Hello, everyone!

I’m Obayashi, work as a head chef.

I focus on the foie gras dish of the Entrées chaudes this time

from the dishcourse of our church.

It is the most popular dish in our church

In fact, I changed some taste in old days

because the preference of the taste

of all of you changes by the times.

For the satisfaction of all of you coming here!

 

Please feel free to say anything about dishes at the tasting fair.