2015.2.16.Mon
「変わらない思い、変えていく味」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回は当教会の料理コースの中からシェフ厳選コースの
温製オードブルのフォアグラ料理をご紹介いたします。
Open当初から不動の一番人気、当教会の
Signature dishの一品ですが
実は当初とは少しずつ味を変えています。
時代によって皆様の味覚も変わるので
試食会で伺いながら毎回調整させて頂いています。
全てはお越し頂く皆様のご満足の為に!
試食会では是非お二人のお好みもご遠慮なくおっしゃってくださいね。
The base does not change、The taste is changed by myself
Hello, everyone!
I’m Obayashi, work as a head chef.
I focus on the foie gras dish of the Entrées chaudes this time
from the dishcourse of our church.
It is the most popular dish in our church
In fact, I changed some taste in old days
because the preference of the taste
of all of you changes by the times.
For the satisfaction of all of you coming here!
Please feel free to say anything about dishes at the tasting fair.