新鮮な蕪入荷しました! | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.2.20.Fri

新鮮な蕪入荷しました!

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!!

料理長の大林です。

  

蕪は、最も古い野菜の一つで、 

日本には、弥生時代に伝わったと言われています。

そんな古い時代から愛されてきた野菜ですが 

今日はいつも以上に素晴らしい蕪が入荷したので思わず写真を撮りました☆ 

 

蕪①.JPG 

 

当教会では、オードブルのムースに使用したり、 

魚料理の付け合せにしたりしています

私は家では薄くスライスして軽く塩とオリーブオイルで

食べるのが大好きです♪

 

蕪②.JPG 

 

Fresh turnips are available

 

Hello, everyone!

I’m Obayashi, work as a head chef.

 

A turnip is the oldest vegetable and has been used for a dish for a long time.

I got more splendid turnips, so I took a picture immediately today.

 

I use it for the mousse of the hors d'oeuvre

and use it for the garnish of fish dishes.

It’s a good way for me to cut it thinly and eat with salt and olive oil.

Let’s try it.