2015.3.16.Mon
「ぷりっぷりっ」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
鹿児島産車海老が届きました。
当教会のグランシェフ厳選コースで使っております!
車海老、本鮪、雲丹、キャビア、帆立貝など豪華な食材を
様々な調理法で最高の1皿に仕上げております。
・3月22日(日)18:00~
・4月26日(日)17:00~
試食会を開催しておりますので、 どうぞご参加くださいませ。
ご予約はこちら
https://andrews.tagaya.co.jp/reserve/index.php
Hello, everyone!
I’m Obayashi, work as a head chef.
A prawn from Kagoshima stocked up today.
I use it for a special course which I recommend!
I cook with a prawn, a tuna, a sea urchin, caviar, the luxurious ingredients including the scallop to one dish of the best by various recipes.
On March 22 & April 26, we are holding a tasting party.
I’m looking forward to seeing you all.