ゲストの苦手な食材を知らなかったら!? | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.3.20.Fri

ゲストの苦手な食材を知らなかったら!?


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tagayagroup/deploy/apps/St_Andrews/production/releases/20200114132008/wp-content/themes/na_andrews/single-blog.php on line 215

皆様、こんにちは。

バンケットマネージャーの森田でございます!

 

ゲストの方に苦手な食材やアレルギー等、事前に確認されていても

当日になって初めて分かることもあります。

教会のスタッフはお皿に料理が残っていると

苦手な食材があるのか必ずお伺いします。

2015031301.jpg

苦手食材があればさらに詳しくお伺いして

次の料理から別の食材にてご準備いたしますので

ゲストの方もご新郎様ご新婦様も

安心して当日を楽しんでくださいね♪

 

Did you notice the food which guests don’t like?

 

What’s up, everybody?

I’m Yuji Morita, work as a banquet manager.


Even if you ask your friends and your family if you have some allergies or some stuff you don’t like in advance, sometimes you could notice some new information about guests on your wedding day.

 

When guests leave a dish unfinished, we will ask a reason why you do.

If there are some ingredients guests don’t like,

We make new dishes with new ingredients for them.

 

 

Please enjoy your party☆彡