2015.4.6.Mon
「大林のこだわりスイーツ~京の香り~」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!
料理長の大林です。
今回、紹介するのは、当教会のコースの中の
和をベースにしたデザートです。
豆乳と抹茶のティラミスに
胡麻のマカロンと錦玉のコラボレーションは、
お召し上がり頂く前に京の香りを存分に楽しんでいただける
一品でございます!!
【4月26日(日)17:00~】開催!
アニバーサリーディナーにてこちらのデザートをご堪能いただけます。
皆様のご参加、心よりお待ちしております。
ご予約・お問い合わせはこちら
→https://andrews.tagaya.co.jp/
Hello, everyone!
I’mObayashi, work as a head chef.
Today, I’m going to show you a special dessert based on Japanese style.
A macaroon tasted sesame and tiramisu made of powdered green tea and soymilk put on a plate, look so fantastic.
I will show it at a tasting party on 26th of the April.
Please looking forward to it.