「料理長のしあわせスープ」 | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.4.13.Mon

「料理長のしあわせスープ」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。 

今回は、当教会のグランシェフ厳選コースのスープを 

ご紹介いたします。

 

IMG_9230.jpg

北海道産男爵芋、トウモロコシ、ポワロー葱と贅沢に 

美味しい3種類の野菜のスープと京地鶏のラビオリ

トリュフの香りと口の中が幸せになるスープです。

 

アニバーサリーディナー

426日(日)1700~】開催!

こちらのスープをご堪能いただけます。

皆様のご参加、心よりお待ちしております。

 

ご予約・お問い合わせはこちら

https://andrews.tagaya.co.jp/

 

 

Hello, everyone!

I’m Obayashi, work as a head chef.

I’m going to show you a soup of our special course today.

 

The soup made of three kinds of vegetables, potato from Hokkaido, corn, Poirot leek tastes so good and enjoy scent of a ravioli truffle of Kyoto chicken. If you put it into your mouth, you must feel a big happiness.

 

I will show it at a tasting party on 26th of the April.

Please looking forward to it.