2015.4.13.Mon
「料理長のしあわせスープ」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回は、当教会のグランシェフ厳選コースのスープを
ご紹介いたします。
北海道産男爵芋、トウモロコシ、ポワロー葱と贅沢に
美味しい3種類の野菜のスープと京地鶏のラビオリ
トリュフの香りと口の中が幸せになるスープです。
アニバーサリーディナー
【4月26日(日)17:00~】開催!
こちらのスープをご堪能いただけます。
皆様のご参加、心よりお待ちしております。
ご予約・お問い合わせはこちら
→https://andrews.tagaya.co.jp/
Hello, everyone!
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to show you a soup of our special course today.
The soup made of three kinds of vegetables, potato from Hokkaido, corn, Poirot leek tastes so good and enjoy scent of a ravioli truffle of Kyoto chicken. If you put it into your mouth, you must feel a big happiness.
I will show it at a tasting party on 26th of the April.
Please looking forward to it.