2015.4.20.Mon
4月26日は☆
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回は、当教会の美食フレンチコースの
ポワソンです。
磯の香の瀬戸内産鯛に旨味が染み込んだ茄子と
パリパリの京湯葉にハーブとさまざまな食感に
さっぱり仕上げたノワゼットソースが最高です。
【4月26日(日)17:00~】開催!
アニバーサリーディナーにて
こちらの料理をご堪能いただけます。
皆様のご参加、心よりお待ちしております。
ご予約・お問い合わせはこちら
→https://andrews.tagaya.co.jp/
Hello, everyone!
I’m Obayashi, work as a head chef.
I'm going to show you a poisson of
French course serving at our church this time.
The eggplant which taste soaked into
to a sea bream of the incense of the
beach from Setouchi and
the noisette source which I made from
herb and a various texture to
brand-new Kyoto dried bean curds
at all are the best.
I will show it at a tasting party
on 26th of the April.
Please looking forward to it.