マジパンって何? | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.5.11.Mon

マジパンって何?

お料理・ケーキ

マジパンの元は

洋菓子装飾用に使用するアーモンドペースト。

パティシエはそれを粘土細工のように

どんな物でも作ってしまいます☆

 

ドレス・タキシード・ブーケで使用するお花が決まれば

まさに当日そのままのお二人☆

 

5月11日写真.jpg

 

小さなお二人もご一緒に

パーティーで盛り上がりましょう♪

 

その他の料理・スイーツはこちら

https://andrews.tagaya.co.jp/cuisine/index.html

 

Hello, everyone.

I’m Obayashi, work as a head chef.

 

I’d like to talk about marzipan today.

The marzipan is a confection made of almonds reduced to a paste with

sugar and often molded into various forms, usually diminutive fruits and vegetables.

 

If you have a good idea about wedding cakes, please let us know it.

 

How about decorating your cake with the marzipan?