2015.6.1.Mon
「楽しさ2倍!シェフのこだわり★」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回は、新鮮なラディッシュ(ハツカダイコン)、
人参、ズッキーニを仕入れ、それを一つ一つ
美しく飾り切りしています。
このような、細かな技術と丁寧さを必要とする仕込みが、
当日の料理の一皿の完成度を上げてくれるのです。
次回のアニバーサリーディナーは、
【7月26日(日)17:00~】にて開催!
皆様にお会いできる事を
スタッフ一同心より楽しみにしております。
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
I’m Obayashi, work as a head chef.
Fresh radish, carrot and zucchini which grew
under the spring sun arrived today.
At our church, we cut some vegetables decoratively
one at time because we’d like to look at
everyone’s smile and enjoy our meal’s figure too.
The training to need such a small technique and
courteousness gives completeness of the dish of the day.
Next anniversary dinner
[Sunday, July 26 at 5pm]
We are looking forward to seeing you, bye!