2015.6.22.Mon
「本来の深い味わい」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!
料理長の大林でございます。
本日、北海道産の雲丹が入荷いたしました。
当教会で仕入れている無添加の雲丹は、磯の風味が口の中で
広がり、雲丹本来の深い味わいと甘みを感じていただけます!!
週末限定ブライダルフェアにてご堪能いただけますので、
皆様ぜひご参加くださいませ♪
その他のシェフブログはこちら
https://andrews.tagaya.co.jp/static/images/blog/blog/
6月27日(土)&28日(日)週末限定ブライダルフェア♪
ご予約はこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How are you, everyone?
I’m Obayashi, work as a head chef.
The additive free sea urchin eggs from Hokkaido
arrived today.
The flavor of the beach spreads in a mouth, and
You can feel the original deep taste and sweetness!
You all can enjoy our meal with that sea urchin eggs
at weekend’s wedding fair.
We are looking forward to seeing you, Bye;p