「本来の深い味わい」 | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2015.6.22.Mon

「本来の深い味わい」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!

料理長の大林でございます。

 

本日、北海道産の雲丹が入荷いたしました。

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当教会で仕入れている無添加の雲丹は、磯の風味が口の中で

広がり、雲丹本来の深い味わいと甘みを感じていただけます!!

3月16日1.jpg

週末限定ブライダルフェアにてご堪能いただけますので、

皆様ぜひご参加くださいませ♪

 

その他のシェフブログはこちら

https://andrews.tagaya.co.jp/static/images/blog/blog/

 

627日(土)&28日(日)週末限定ブライダルフェア♪

ご予約はこちらより

https://andrews.tagaya.co.jp/fair/

 

How are you, everyone?

I’m Obayashi, work as a head chef.

 

The additive free sea urchin eggs from Hokkaido

arrived today.

The flavor of the beach spreads in a mouth, and

You can feel the original deep taste and sweetness!

 

You all can enjoy our meal with that sea urchin eggs

at weekend’s wedding fair.

We are looking forward to seeing you, Bye;p