2015.7.20.Mon
三つ葉香る特製スープ★
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回も、新秋冬メニューの美食フレンチより3品目、
スープをご紹介いたします。
香り豊かな鶏のコンソメスープに
白菜で巻いた鶏のムースリーヌ。
三つ葉の香りを楽しんでいただけるスープに仕上げております!!
次回のアニバーサリーディナーは、
【7月26日(日)17:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
This is the soup which is made from consommé of chicken taste
and mousseline of the chicken rolled with napa cabbage.
I hope you enjoy the scent of Japanese honewort
and the taste;p
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p