2015.8.3.Mon
磯の香瀬戸内産鯛のオーブン焼き
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回も、新秋冬メニューの美食フレンチより4品目、
ポワソンをご紹介いたします。
磯の香る瀬戸内産鯛のオーブン焼きの香ばしさ
里芋ピューレのコク
爽やかなゆずの香りのブールブランソース
季節野菜とともにお楽しみください♪
次回のアニバーサリーディナーは、
【8月23日(日)17:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
A sea bream from Setouchi cooked in an oven
and has the scent of the sea
The rich taro puree
The beurre blanc source with Yuzu flavor
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p