2015.8.10.Mon
グラニテとは?
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
今回は、新秋冬メニューの美食フレンチより5品目、
グラニテをご紹介いたします。
グラニテとは、日本語で分かりやすく言うと
お口直しのシャーベットです。
氷の粒が粗く、シャリシャリとした食感が特徴!
当教会では、お魚料理とお肉料理の間にお出ししています。
コース料理の中でも重要な役割を果たす1品です。
次回のアニバーサリーディナーは、
【8月23日(日)17:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
This is Granité, a semi-frozen dessert made from sugar,
water and various flavorings.
It is kind of like sherbet, Kakigori in Japanese.
The grains of ice are rough, so a little crunchy.
At our church, we serve it between fish dish and meat dish.
It is important one in a course for palate freshener.
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p