2015.8.26.Wed
笑顔の贈り物
教会からのお知らせ
皆様、こんにちは!
料理長の大林です。
本日は、美食フレンチコースの7品目、
デセールをご紹介致します。
ガトー・オ・ショコラとオレンジのコンフィテュ-ル
マカロンショコラとヴァニラアイスにオレンジソース
お口の中で幸せが広がる最幸の組み合わせです。
アニバーサリーディナーにてご堪能いただけます!
次回のアニバーサリーディナーは、
【9月27日(日)18:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
This is the best dessert becoming so happy when you put in your mouth.
Macaroon chocolate and Vanilla Ice with orange sauce
Gateau chocolate and confiture of an orange
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p