2015.8.31.Mon
グランシェフ厳選コース~an hors d'oeuvre~
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの1品目、
オードブルをご紹介致します。
本鮪に北海道産雲丹とキャビアに
わさび香るカリフラワーのムース
活車海老、いくら、しそが香り立つ帆立貝
贅沢な海の幸をふんだんに使用した一皿でございます。
こちらをアニバーサリーディナーにてご堪能いただけます!
次回のアニバーサリーディナーは、
【9月27日(日)18:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, working as a head chef.
Today, I will introduce one item, the hors d'oeuvre
of the “Chef’s Grand Selection Course”
for the upcoming autumn-winter season.
This dish includes chunks of tuna, salmon roe,
sea urchin and caviar from Hokkaido served
with a mousse of wasabi seasoned cauliflower.
The topping of scallops, salmon roe, and prawns
makes it even more gorgeous!
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p