2015.9.7.Mon
「京の風」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!料理長の大林です。
新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの2品目、
温かいオードブルをご紹介致します。
フォワグラのコクと金胡麻の香ばしさに”京豆腐”
鴨のローストと九条ネギの風味がたまりません^^
是非こちらの一品をアニバーサリーディナーにてご堪能くださいませ!
次回のアニバーサリーディナーは、
【9月27日(日)18:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
The dish is a hot hors d’oeuvre, rich taste of foie gras,
fragrant flavor of gold sesame and Kyo-Tofu
Roasted duck and Kujo scallion go with them perfectly
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p