2015.9.14.Mon
「あったかいんだから...」
お料理・ケーキ
皆様、こんにちは!
料理長の大林です。
新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの3品目、
スープをご紹介致します。
京地鶏を包み込んだラビィオリの食感
牛蒡のスープにトリュフの香り
牛蒡のチップが引き立て役として大活躍!
是非こちらの一品をアニバーサリーディナーにてご堪能くださいませ!
次回のアニバーサリーディナーは、
【9月27日(日)18:00~】にて開催!
アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を
楽しみにお待ちしております!
スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
How’s it going?
I’m Obayashi, work as a head chef.
I’m going to introduce a French hors d'oeuvre
of the new menu in Autumn and Winter.
This is the soup which is made from burdock and smell of truffle
Texture of ravioli wrapping with chicken
A chip of burdock goes well with the soup;p
You all can enjoy our meal at tasting party.
We are looking forward to seeing you, Bye;p