2016.1.18.Mon
【幸せになれる料理~その1】
お料理・ケーキ
明けましておめでとうございます。
Grand Chefの大林でございます。
今回ご紹介するのは、皆様お待ちかねの
【2016 SPRING & SUMMER MENU】
“美食フレンチ”コースより
まずはオードブルをご紹介します。
南瓜のムースの上に
カナダ産活オマール海老と
鮪のマリネを乗せました。
北海道産雲丹といくらを散らし、
オリーブのソースで海の幸を楽しめる一皿。
是非ご賞味くださいませ。
Grand Chef 大林 武史
Happy New Year. Thank you for seeing our blog every day. I hope you are looking forward for 2016, too. Today I would like to share you our latest “2016 SPRING & SUMMER MENU”. The Hors d'oeuvre is made with pumpkin mousse with Omar shrimp and Tuna from Canada on it. Sea urchin, salmon roe, and olive sauce creates a wonderful match. I hope you will love it.
週末限定ブライダルフェアはこちらより
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
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