2016.1.20.Wed
【幸せになれる料理~その2】
お料理・ケーキ
Grand Chefの大林でございます。
今回は、
【2016 SPRING & SUMMER MENU】
“美食フレンチ”コースより
温製オードブルをご紹介致します。
フォワグラをアーモンド入りのパン粉で
包み込み、香ばしく焼き上げ
お茄子のコンポートと
コクのある温泉卵に九条葱を添えました。
シェリービネガとはちみつの
甘酸っぱいソースがたまらない一皿です。
Grand Chef 大林 武史
Hello, today’s blog is about our Foie gras cuisine. Covering them with breadcrumbs including some almond bits make a tender and crispy Foie gras. Having them with rich flavored hot spring egg and Kujyo-negi is fabulous. Enjoy the sweet and sour flavor of its honey and Sherry vinegar sauce.
週末限定ブライダルフェアはこちらより
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