「アロス・アル・オルノ」 | 京都の結婚式場 - 京都セントアンドリュース教会

2016.3.24.Thu

「アロス・アル・オルノ」

教会からのお知らせ

本日のブログでは、バレンシアのB級グルメ アロスアルオルノをご紹介します。 1パエリア スペイン語で米はアロス(arroz)、 オーブンがオルノ(horno) オーブンで調理したパエリアです。   材料はスペアリブ・豚のばら肉・肉団子 モルシージャ(豚の血のソーセージ) ひよこ豆・トマト・ジャガイモ 丸ごとのニンニクなどを使用し、 食べると体の中からぽかぽかしてくる お米料理です。 肉から出たスープがお米になんとも言えない 旨味を与え、ヘビーな外見に似合わず ペロリと食べられます。   是非、本場のパエリアを 味わってみてはいかがでしょうか?!   Trip adviser MICHIHIRO FUNAYAMA ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー ブライダルサロンにてハネムーンフェアを開催!! 週末金曜日の夜にシャンパンやお好みのドリンクを片手に お2人の理想のハネムーンをお聞かせいただけませんか?? ≪日時≫3月25日 18時~(2組様限定) ≪予約方法≫お電話、メールで担当ウエディングプロデューサーまで ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー   How are you doing? It’s Michihiro, working as a trip adviser. I’m going to talk about Arroz al Horno which is traditional cuisine from València. The peculiarity of this rice dish is that it is baked in the oven, as indicated by the name itself. Just like paella and other Valencian rice dishes, it is humble in its origins, made using leftover stew, which is why the ingredients include chickpeas, pork ribs and morcilla sausage. This dish is highly typical of areas such as La Costera where the National 'Arroz al Horno' Competition has been held for years, in the town of Xàtiva. Why don’t you try it in València?   Overseas Wedding Chinese: http://overseas-wedding.jp/ English: http://en.overseas-wedding.jp/