2016.8.26.Fri
新作秋冬☆お子様☆メニュー
お料理・ケーキ
皆さま、こんにちは!
京都セントアンドリュース教会
料理長の大林です。
本年度の9月より新作の秋冬コースがスタートいたします。
そこで今回紹介するのは、当教会のお子様メニューです。
スープ、パンから始まり、1皿にハンバーグ、ソーセージ、
季節野菜、エビフライ、魚フライ、コロッケ、ポテトフライ、
グラタン、カレーとお子様のご希望を叶えたボリューム。
さらにお子様の大好きなデザートもあります♪
☆お子様の喜ぶ顔が見たいというカップル様☆
プレートにプレゼントを添えられてサプライズの演出は
いかがですか♪
週末限定ブライダルフェアはこちらより
*ご予約方法*
WEBまたはお電話にてご予約を承っております。
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
Hello, everyone!
My name is Ōbayashi,
I’m the Head Chef at Kyoto’s St. Andrews Church.
This September we will start new courses for this fall and winter!
Today I’d like to talk about our menu for the children.
Starting with a soup and bread and then one plate with a hamburger, sausage, seasonal vegetables, fried shrimp, friend fish, croquette, French fries, gratin and curry that is adjusted to the needs of your child, finished with a dessert!
★For the couples that want to see a smile on the children faces★
How about surprising the children with a gift on their plates? ♪
Please click on the link below for our Weekend Only Bridal Fair or give us a call!
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/