2016.9.7.Wed
「季節のおススメ食材☆牛蒡☆」
お料理・ケーキ
暑い日が続いておりますが、皆さまいかがお過ごしでしょうか?
京都セントアンドリュース教会 料理長の大林です。
本日のブログは、これからの季節の食材として
おススメの牛蒡の紹介をいたします!!
牛蒡は、成分の8割が水分でできており、食物繊維が豊富に含まれています。
また腸を刺激してお腹の調子を整える効果があります。
古くから利用されているのが、咳、痰の妙薬として、
牛蒡の皮をすりおろしたものを絞って、その汁を飲んでいたそうです。
当教会では9月開始の秋冬メニューで、このような牛蒡や根菜など、
季節に合わせた野菜を使い、お客様にお召し上がり頂きます。
どうぞお楽しみに!!
ご試食も頂けるブライダルフェアのご案内はこちら
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/
This season’s recommended ingredient, the great burdock.
How are you dealing with this year’s constant heat?
My name is Ōbayashi, I’m the head chef at Kyoto’s St. Andrews Church.
Today I’d like to recommend you an ingredient for this season, the great burdock!!
The great burdock is a vegetable that consist 80% of water and is full of dietary fiber.
It’s known as a stimulus for the intestines and is said to put the stomach in order.
It can also to be used as a miracle cure for cough and sore throat.
Just drink the squeezed out grated skin of the great burdock!
Starting this September we will use the great burdock and other root vegetables in our menu here at St. Andrews.
Please look forward to it!!!
For information about our tasting at bridal fairs please click on the link below
https://andrews.tagaya.co.jp/fair/